Garden Room with gym

Gardenside1

Our client lives in a conservation area outside Glasgow and had a disused spot in their beautiful garden that they tasked us with transforming into a home gym. 

The levels needed a bit of rationalising and some of the established plants had to be cleared therefore Hope Groundworks took on that task ahead of our arrival. The main use of the room was a Gym therefore additional supports were added to the floor to allow for this. To the front, the client wanted full-width glazing in a colour that tied in with the heritage status of the property and the current conservatory to the rear of the property.  Blinds were set within the doors and windows to provide privacy and shelter from direct sunlight. The walls were supported to allow for the bespoke mirror to be positioned on one wall and the custom paint colour was again chosen to tie in with the rest of the house. 

Mirror

Gardenside3Gardenside 5

Back to Case Studies